38. Geleneksel Karapürçek Rahvan At Yarışları

Yayınlanma Haberler

38. Geleneksel Karapürçek Rahvan At Yarışları bu yıl 260 yarış atının rekor katılımıyla tamamlandı. Aydın,İzmir, Antalya, Kütahya, Uşak, Samsun, Afyon, Manisa ve Balıkesir İlçelerinden katılımın olduğu yarışlar saat 13:00’da başlayarak 19:00 a kadar devam etti. Rahvan yarışlarının yanı sıra,Arap ve İngiliz yarış atlarının Dört nala yarışlarının yapıldığı etkinliğe Kaymakamımız Osman ATEŞ, Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Cemil KESTANE, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Haydar ÇETİNKAYA, 2018 Yarış ağası Fikri AKÇAM, 2019 Yarış Ağası Susurluk Tedaş Müdürü Doğan ARSLAN ve çok sayıda yarış sever vatandaş katıldı. İlçemizden de yarışlara katılan Esnaflarımızdan Erol KURT’un İngiliz Yarış atıda dürt nala yarışta birinci olarak bizleri gururlandırdı.