Ece SEÇKİN Konseri

Yayınlanma Haberler

Amfi Tiyatroyu dolduran çok sayıda vatandaşımız Ece SEÇKİN'in seslendirdiği birbirinden güzel parçaları ile doyasıya eğlendiler. Başkan Vekilimiz Erdoğan ÖZSEYHAN'ın çiçek ve hediye taktimi yapmasının ardından konserine devam eden Ece SEÇKİN Susurluk ayranının ve tostunun çok güzel ve özel olduğunun, tadını başka hiç bir yerde bulamadığından bahsetti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz kapsamında Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan CAN 'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.Amfi Tiyatroyu dolduran çok sayıda vatandaşımız Ece SEÇKİN'in seslendirdiği birbirinden güzel parçaları ile doyasıya eğlendiler. Başkan Vekilimiz Erdoğan ÖZSEYHAN'ın çiçek ve hediye taktimi yapmasının ardından konserine devam eden Ece SEÇKİN Susurluk ayranının ve tostunun çok güzel ve özel olduğunun, tadını başka hiç bir yerde bulamadığından bahsetti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz kapsamında Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan CAN 'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.