Öğretmenler Günü Yemeği

Yayınlanma Haberler

Belediyemizce düzenlediğimiz, İlçemizdeki tüm Öğretmenlerimizin katıldığı etkinliğe, Kaymakamımızın, Kurum Amirlerimiz ve Stk yöneticilerimiz ile beraber katıldık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet GÜNGÖR ve Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra tüm Öğretmenlerimize minnet duyguları ile teşekkür etti. Program süresince Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen korosunun seslendirdikleri türkülerle hoş anlar yaşattığı Öğretmenler Gecesi etkinliği Kaymakamımız Osman ATEŞ'in 2017 Yılında emekli olan Öğretmenlerimize hizmet şeref belgesi, Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU’nun Öğretmen konulu resim şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet GÜNGÖR'ün spor dalında dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim etmeleri ile son buldu.