Ticaret Odası Ziyareti

Yayınlanma Haberler

Susurluk Ticaret Odası Başkanı İlker KURT, Başkan Yardımcısı İrfan AYYILDIZ ve Personelinin uzun zamandır uğraşları sonucu Susurluk Ayranı ve Susurluk Tostunun tescillenmesinin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Susurluk Ayranı ve Susurluk Tostu bundan böyle Antep Baklavası, Malatya Kayısısı, Adana Kebabı, Aydın İnciri, Eskişehir Çiğ Böreği, Kars Kaşarı, Kayseri Mantısı, Ayvalık Zeytinyağı, Edremit Yeşil Çizik Zeytini vb. Tescilli Coğrafi İşaretli Ürünler kapsamındadır. Susurluk'umuza değer katan çalışmalarından dolayı, Kaymakamımız Osman ATEŞ, Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet GÜNGÖR, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Emrah ÇIRA ile birlikte İlçemiz Ticaret Odası personelini ziyarette bulunduk.