Susurluk Halkı 15 Temmuz Ruhuyla Adnan Menderes Parkında Buluştu

Yayınlanma Haberler

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında gerçekleştirilen programa Susurluk Halkı büyük ilgi gösterdi.

15/07/2018 Pazar günü saat 11:00’da Kayıkçı, 11:30’da Yeni Mahalle, 12:00’da Göbel, 12:30’da Karapürçek Mahallelerimizde bulunan Şehitlikler ziyaret edilerek  tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen Kuranı Kerim okunmuş, Öğle namazından sonra İlçemiz Merkez Çarşı Camiinde Şehitlerimizin ruhuna ithafen İlçe Müftülüğünce anma programı tertip icra edilmiştir.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri 15 Temmuz 2018 Pazar günü İlçemiz Adnan Menderes Parkında saat 20:00 itibariyle İlçe Kaymakamımız Osman ATEŞ, Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Protokolü ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlamış Ankara Kocatepe Camii Müezzini Furkan TIRAŞÇI, Ankara Hz.Osman Camii Müezzini Enes TIRAŞÇI ve İlçemiz Din görevlilerinin okudukları Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etmiştir.

İlçemiz Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde İmam Hatip ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve ilahi gösterileri ile devam etmiş günün anısına Belediyemizce halkımıza sunulan 15 Temmuz Anı Defteri vatandaşlarımızın duygu ve düşünceleri ile dolarken, bugüne özel sportif faaliyetlerde dereceye giren minik sporcularımıza ödülleri verilmiştir.

O geceye dair yaşananların anlatıldığı belgeselin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki programı canlı olarak izlenerek

Günün anlamı ile ilgili sunular, slayt gösterileri ve programlar ile prtokol üyelerinin konuşmaları gerçekleşmiştir.

15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümü dolayısı ile tüm Türkiye'de gerçekleştirilen etkinliklere İlçemiz halkı yoğun katılım gerçekleşmiştir.

Etkinlik saat 00.13 de okunan selalarla son bulmuştur.