Susurluk Halkı Dev Sokak Sofralarında Buluştu

Yayınlanma Haberler

Belediyemiz 19 Temmuz 2014 Cumartesi Günü Çarşı Meydanı ve Beşeylül Caddesinde kurduğu 6000 kişilik dev iftar sofrası ile Susurluk halkına iftar verdi.

Aslen Susurluklu olan, İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN’ın katkıları ile verilen iftar yemeğine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip UĞUR, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, Balıkesir Akparti İl Başkanı Mahmut POYRAZLI, Susurluk Kaymakamı Mahmut Nedim TUNÇER , Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin HIZLIOĞLU ve Susurluk Akparti İlçe Başkanı İsmail GÜNEŞ ile birlikte 7000-8000 civarında vatandaş katıldı.

İftardan önce Susurluk İlçe Müftüsü Şükrü DEMİREL, Vaiz Zekai AYDIN ile İmam ve Hafızlardan oluşan İslam bülbülleri Kur’an okuyup, ilahiler söylediler.

Yemekten sonra birer konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip UĞUR, Esaret ve zulüm altındaki Müslümanlar için dua edilmesini istediler.

Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin HIZLIOĞLU’da yemeğe katkı sağlayan Ümraniye ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanları ile katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.