Susurlukta Bayramlaşma Adnan Menderes Parkında Yapıldı

Yayınlanma Haberler

28 , 29 ve 30 Temmuz 2014 tarihileri arasında kutladığımız Ramazan Bayramın'da halkla , kamu ve özel kuruluşlarda çalışanlar ile bayramlaşma Bayramın 1. Günü (28 Temmuz Pazartesi) saat 11:00-11:30 saatleri arasında Adnan Menderes Parkında Yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mahmut Nedim TUNÇER , Belediye Başkanı Hüseyin HIZLIOĞLU başta olmak üzere , siyasi parti yöneticileri , devlet dairesi Müdür ve idarecileri ile çok sayıda vatandaşın bir araya geldiği törende poğaça ve tatlı ikram edildi.

Adnan Menderes Parkında bayramlaşmadan sonra , protokol tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı , İlçe Emniyet Müdürlüğü,Şehit Fikret GÜNEY'in annesi Zeynep GÜNEY'i ve Gazi Onur ŞEN 'in evi ziyaret edilerek bayramlaşıldı.

Bayram ziyareti programı içerisinde İlçe Kaymakamımız Mahmut Nedim TUNÇER tarafından Gazi Onur ŞEN'e,Genel Kurmay Başkalığının emri ile Jandarma Genel Komutanlığınca verilen Malül Gazi Rozeti takıldı.