"Genç Sada" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Yayınlanma Kültür

Milli eğitim bakanlığı, Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından organize edilen, Balikesir İli Anadolu İmam Hatip Liseleri arası "Genç Sada" Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması Belediye park düğün salonunda yapıldı. Balıkesir geneli 18 İlçe birincilerinin katıldığı yarışmaya Kaymakamımız Osman ATEŞ, Belediye Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU, Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNGÖR, İlçemiz kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediyemizin ev sahipliğini yaptığı yarışma sonunda, Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuyan Sındırgı AİHL den Abdülaziz ERSÖZ Birinci olurken,Bandırma AİHL den İlyas KALYONCU İkinci, ve Karesi Balıkesir AİHL den Hasan Kağan DENİZ Üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri, Başkanımız Hüseyin HIZLIOĞLU tarafından takdim edildi.