Bu Gençler Madalyaya Doymuyorlar

Yayınlanma Kültür

Gönen Belediyesinin öncülüğünde Yaman İnanç adına bu sene ilk defa düzenlenen 1. Uluslar arası Yaman İnanç Minikler Güreş Turnuvası bugün 11.00’de Fahri Dilmaç Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Turnuvaya, Türkiye’nin farklı İl ve ilçelerinden katılım olduğu gibi Yunanistan, Özbekistan, Bulgaristan, Ukrayna, Makedonya ve Moldovya’dan da takımlar mindere çıktı. 15 Kulübün 280 sporcu ile katıldığı turnuvaya Susurluk belediyesi Spor Kulübü olarak 15 güreşçimiz ile katıldık. Serbest güreş turnuvasinda 85 kg'da Arda ATEŞ Birinci(1.) - 85 kg'da Efe KIRBAŞLAR Üçüncü (3.) - 52 kg Halil Emre ARMAĞAN Üçüncü (3.) - 68 kg'da Alican ÖZYÜREK Üçüncü (3.) - 48 kg'da Baran ERGİN Üçüncü (3.) - Kaan ASLAN 92 kg'da Üçüncü (3.) Olmuşlardır. Takım halinde ise Üçüncülüğü kazandılar. İlçemizi temsilen, Ülkemizin her noktasında düzenlenen organizasyonlara katılarak bayrağımızı göklere çektiren Aslan parçalarını ve hocalarımız Ferdi ZENGİN ve Suat SÜREN'e bu gururu İlçemize yaşattiklari için teşekkür ediyor başarılarının artarak devamını diliyoruz. 17 Aralık Pazar günü 1. Uluslar arası Yaman İnanç Minikler Güreş Turnuvasından üstün başarılar ile dönen Susurluk Belediyesi Spor kulübü güreşçileri Madalyaları ile birlikte Başkan Yardımcımız Hüseyin İÇÖZ ve Sosyal ve Kültür işler Müdürümüz Emrah ÇIRA'yı ziyaret ettiler. Üstün başarıları ve ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.